Om oss

Email:

info@dundragarden.se

Call:

+4676-868 06 34

Kennel Dundragården

German shepherd working dogs

Stefan Jonasson

 

Jag startade kenneln år 2011, medans jag bodde i Vallentuna, där A- & B-kullen såg dagens ljus. C-kullen och framåt är födda i Enköping. Nu bor jag sedan slutet 2018, tillsammans med min sambo Isabelle i Finnstaholm, som ligger i närheten av Skokloster.

 

Min målsättning med kenneln är att föda upp starka och friska schäfrar med stor arbetskapacitet, som lämpar sig för både sport och tjänst.

 

Lite om mig själv...

Jag är en driven och målinriktad tävlingsmänniska, som älskar att vinna och hatar att förlora. Bortsett från att träna och tävla egen hund, så tycker jag om att hjälpa och coacha fram andra människor till framgång på tävlingsbanan med sin hund. Har mångårig erfarenhet som instruktör/figurant inom IPO, där jag hjälpt fram flera ekipage till framgång, både på svenska mästerskap, såväl som på VM. Utöver IPO:t, så har jag erfarenhet som hundförare inom säkerhetsbranschen, samt som dressör och skyddsfigurant för tjänstehundar, både inom säkerhetsbranschen och Försvarsmaktens hundtjänstenhet.

 

 

VALPAR /

TILL SALU

DOGSPORT BY JONASSON

Isabelle Almqvist

 

Sambo med Stefan sedan slutet på 2018. En talangfull hundförare som började med IPO för ett par år sedan. Har på kort tid genomfört IPO1 och IPO2 med Dundragården's Extra och spås en väldigt ljus framtid inom sporten IPO/IGP.

 

Har bortsett från IPO tävlat lydnadsklass och hållt på med vallning med BC tidigare. Jobbar som hunddressör inom Försvarsmaktens hundtjänstenhet och har utbildat både Patrullhundar, samt preparatsökande hundar.

 

En riktig tävlingsmänniska och perfektionist ut i fingerspetsarna.

Train insane or remain the same / Isabelle

 

Följ Isabelle på Instagram - Klicka här

 

 

Email: info@dundragarden.se

Call: +4676-868 06 34

Copyright @ Kennel Dundragården