Om oss

Email:

info@dundragarden.se

Call:

+4676-868 06 34

Kennel Dundragården

German shepherd working dogs

Stefan Jonasson

 

Jag startade kenneln år 2011, medans jag bodde i Vallentuna, där A- & B-kullen såg dagens ljus. C-kullen och framåt är födda i Enköping, där jag nu bor, tillsammans med min sambo Anna, sedan början på 2014.

 

Min målsättning med kenneln är att föda upp starka och friska schäfrar med stor arbetskapacitet, som lämpar sig för både sport och tjänst.

 

Lite om mig själv...

Jag är en driven och målinriktad tävlingsmänniska, som älskar att vinna och hatar att förlora. Bortsett från att träna och tävla egen hund, så tycker jag om att hjälpa och coacha fram andra människor till framgång på tävlingsbanan med sin hund. Har mångårig erfarenhet som instruktör/figurant inom IPO, där jag hjälpt fram flera ekipage till framgång, både på svenska mästerskap, såväl som på VM. Utöver IPO:t, så har jag erfarenhet som hundförare inom säkerhetsbranschen, samt som dressör och skyddsfigurant för tjänstehundar, både inom säkerhetsbranschen och Försvarsmaktens hundtjänstenhet.

 

 

VALPAR /

TILL SALU

DOGSPORT BY JONASSON

Anna Hjälm

 

Sambo med Stefan sedan början på 2014. Tycker om hundar och då schäfer i synnerhet.

 

Har tävlat både lydnadsklass, bruks, samt Bsl och även utbildat min förra schäfertik, Alpha, till Flygvapenhund.

 

Är gärna aktiv och tränar med mina hundar, men är nog inte alls så tävlingsinriktad som min sambo. Har nu en ny unghund, Imzedrift's Kriga, som är tilltänkt som min nya tävlingshund och förhoppningsvis framtida avelstik i kenneln.

 

 

Email: info@dundragarden.se

Call: +4676-868 06 34

Copyright @ Kennel Dundragården